MerbaFlow PU gietvloer

 • Publicatie datum april 16, 2024
 • Auteur Joost van Hulst
 • Laatst aangepast april 16, 2024
gietvloer merbaflow800

Binnen de wereld van moderne gietvloeren onderscheidt de MerbaFlow zich als een innovatief PU-gietvloersysteem. Geïnspireerd door de natuur en uitgelicht met een natuurlijke vezel, creëert deze serie vloeren niet alleen een visueel aantrekkelijke ruimte maar draagt ook bij aan een groenere wereld.

Bij ICM Projects staan we volledig achter de componenten van het MerbaFlow vloerenconcept. Van de primer tot de aflak, met een focus op materialen die de CO2-uitstoot verminderen zonder in te boeten op kwaliteit. Elke MerbaFlow PU gietvloer vormt een duurzame basis voor iedere ruimte, versterkt door onze toewijding om met elk vloerproject de wereld een beetje beter te maken.

Wat is een MerbaFlow PU gietvloer

De charme van een MerbaFlow PU gietvloer begint bij de unieke toevoeging van natuurlijke houtvezels, afkomstig van gerecycled afvalhout. Deze vezels worden zorgvuldig ingebed in de kleurlaag van de vloer, wat elke ruimte voorziet van een buitengewone uitstraling.

Het kleurenpalet, variërend van levendige tot subtiele tinten, is speciaal ontwikkeld om perfect samen te gaan met de textuur van de houtvezels, waardoor elke kleur een eigen karakter krijgt.

Dit zorgt niet alleen voor een gevoel van luxe, maar ook voor rust en comfort in elke setting, waardoor de MerbaFlow PU gietvloer een echte blikvanger is in onze collectie.

Kenmerken van de MerbaFlow gietvloer

De MerbaFlow gietvloer is veel meer dan alleen esthetisch aantrekkelijk. Het is een samensmelting van functionaliteit en stijl, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hedendaags wonen.

Kenmerkend voor deze vloer zijn:

 • Een eigentijds design verrijkt met natuurlijke houtvezels, waardoor elke vloer uniek is.
 • Productieprocessen die de CO2-uitstoot minimaliseren, waardoor je een milieuvriendelijke keuze maakt.
 • Een naadloze en gematteerde afwerking, perfect passend binnen diverse interieurstijlen.
 • Uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid, evenals weerstand tegen UV-straling dankzij een speciale afwerklaag.
 • Elasticiteit die niet alleen het loopcomfort verhoogt maar ook bijdraagt aan geluiddemping.
 • De mogelijkheid om de vloer door te trekken naar natte ruimtes zoals badkamers vanwege de vloeistofdichte eigenschappen.
 • Optimale ervaring met vloerverwarming, waardoor het comfort aan de voeten merkbaar wordt verhoogd.
 • Volledig vervaardigd in Nederland, wat bijdraagt aan de lokale economie en kwaliteitscontrole.

Toepassingen

MerbaFlow is met name geschikt als kunststof vloer op beton of op licht verende ondergronden, zoals multiplex en spaanplaat. MerbaFlow kan o.a. worden toegepast in:

 • Woonhuizen
 • Winkels
 • Showrooms
 • Laboratoria
 • Ziekenhuizen
 • Kantines
 • Musea
 • Technische ruimtes

MerbaFlow gietvloer in 16 kleuren

De MerbaFlow serie biedt een rijk kleurenspectrum, waardoor het naadloos aansluit op ieder interieur, of het nu gaat om een moderne, landelijke of zelfs Bohemian woonstijl. Beschikbaar in een palette van voornamelijk grijze, beige en groene tinten, biedt MerbaFlow voor elke smaak en elk ontwerp een solide basis. Deze diversiteit in kleuren versterkt de unieke en eigentijdse uitstraling van MerbaFlow, waardoor het de ideale keuze is voor wie zijn ruimte met zorg en stijl wil inrichten.

Kleurafwijkingen

Hoewel we streven naar nauwkeurigheid in onze presentaties, kunnen kleuren zoals getoond op foto’s licht afwijken van de werkelijkheid. We nodigen je daarom uit om onze Experience Room te bezoeken bij ICM Projects, waar je de kleurstalen zelf kunt bekijken en de beste keuze kunt maken voor jouw ruimte.

Databladen

Productdetails

Kleur16 standaard duo kleuren (projectkleuren op aanvraag)
MengverhoudingA : B = 100 : 28 (gewichtsdelen)
VerbruikCa. 3 kg/m2
LaagdikteCa. 2,2 mm
HardheidShore-D: ca. 40

MerbaFlow PU gietvloer door ICM Projects

Bij ICM Projects geloven we dat een vloer meer is dan alleen een ondergrond; het is een fundament voor je dagelijkse activiteiten en welbevinden. Met meer dan 40 jaar ervaring en een passie voor vloeren die van de bodem tot het onderhoud wordt doorgevoerd, staan we klaar om je te voorzien van een MerbaFlow PU gietvloer die niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook perfect aansluit bij jouw wensen.

Onze samenwerking met de groenste fabrikanten en onze 24/7 beschikbaarheid voor spoedonderhoud garanderen dat je vloer in topconditie blijft, zodat jij optimaal kunt presteren. ‘The floor is yours’ bij ICM Projects, waar de toekomst nu al begint.

OVER DE AUTEUR

Joost van Hulst
Joost van HulstCEO

De aanschaf van een bedrijfsvloer gaat niet over één nacht ijs. Een goede vloer is pas de basis voor hoge werkprestaties als jij en je collega’s er optimaal in functioneren. Om die simpele reden zorgt CEO Joost van Hulst er iedere dag voor dat elk project soepeltjes verloopt. We gaan tot de bodem voor onze opdrachtgevers. Van administratiekantoor tot ziekenhuis. Ready to perform? The floor is yours.

Lets Connect
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Lets Connect
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Back 2 top