Galerijvloer

  • Publicatie datum november 9, 2023
  • Auteur Joost van Hulst
  • Laatst aangepast december 6, 2023
vloerbedekking galerij800

De galerijvloeren van ICM Projects combineren duurzaamheid, veiligheid en esthetiek op een unieke manier. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende vloersoorten die voldoen aan de eisen voor een veilige vloer voor in een galerij.

Lees verder om meer te weten te komen over onze hoogwaardige galerijvloeren en ontdek waarom ICM Projects de juiste keuze is voor jouw project.

Belangrijkste eigenschappen van galerij vloeren

Bij de keuze voor een veilige en duurzame galerij vloer is het van belang om rekening te houden met de eigenschappen van verschillende soorten vloeren. Enkele belangrijke eigenschappen waar een galerijvloer aan moet voldoen, lichten we hieronder uit.

Bestand tegen intensieve loopbelasting

Onze galerijvloeren zijn speciaal ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. Of het nu gaat om een druk kantoorgebouw of een levendig appartementencomplex, onze vloeren blijven langdurig mooi en functioneel.

Voorzien van antislip afwerking

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom kunnen al onze galerijvloeren voorzien worden van een antislip afwerking die zorgt voor een uitstekende grip, zelfs onder natte omstandigheden. Je kunt met een gerust hart over onze vloeren lopen.

Resistent tegen weersinvloeden

We begrijpen dat galerijvloeren blootgesteld kunnen worden aan verschillende weersomstandigheden. Daarom zijn onze vloeren bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen, zodat ze langdurig mooi blijven, ongeacht het weer.

Bovendien kunnen sommige vloeropties afgewerkt worden met speciale beschermcoatings voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

Onderhoudsvriendelijk

Onze galerijvloeren vereisen minimaal onderhoud. Met regelmatig reinigen en inspecteren kun je de levensduur van de vloer aanzienlijk verlengen. Wij bieden tevens onderhoudsadvies en -diensten om je hierbij te ondersteunen.

Welke soorten vloeren zijn geschikt als galerijvloer?

Bij ICM Projects bieden we verschillende soorten vloeren aan die geschikt zijn als galerijvloer. Hieronder bespreken we een aantal populaire keuze voor galerij vloeren waar je uit kunt kiezen.

Betonvloeren

Betonvloeren vormen een ideale keuze voor galerijen, dankzij hun buitengewone duurzaamheid en onwrikbare stabiliteit. Hun robuuste karakter biedt niet alleen een solide basis, maar weerstaat ook moeiteloos de zware belasting die vaak gepaard gaat met deze druk belopen ruimtes.

Daarnaast onderscheiden betonvloeren zich door hun veelzijdigheid, waardoor ze naadloos kunnen worden aangepast aan diverse ontwerpstijlen en artistieke visies. Deze eigenschappen verlenen galerijvloeren niet alleen een tijdloze esthetiek, maar ook een ongeëvenaarde levensduur.

Epoxy vloeren

Epoxy vloeren bieden een naadloze en strakke afwerking, perfect geschikt voor galerijen in appartementencomplexen. Hun duurzaamheid garandeert een langdurige oplossing voor druk belopen gebieden, terwijl het onderhoudsgemak het beheer van de ruimte vereenvoudigt.

Deze eigenschappen vormen niet alleen een esthetische meerwaarde, maar zorgen er ook voor dat de galerijvloer bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het moderne en minimalistische uiterlijk van epoxy vloeren sluit naadloos aan bij de hedendaagse architectuur en creëert een uitnodigende entree voor bewoners en bezoekers van het complex.

Troffelvloeren

Troffelvloeren, samengesteld uit fijne kwartskorrels, vormen een uitzonderlijke keuze voor galerijvloeren in appartementencomplexen. Hun ongekende slijtvastheid verzekert een vloer die bestand is tegen intensief gebruik en langdurige blootstelling aan elementen.

Troffelvloeren bieden bovendien een voortreffelijke antislip afwerking, waardoor bewoners en bezoekers met vertrouwen kunnen lopen, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Deze eigenschap is van cruciaal belang in een omgeving waar veiligheid en toegankelijkheid de hoogste prioriteit hebben.

MMA vloeren

MMA vloeren zijn een uitmuntende keuze voor galerijvloeren vanwege hun snelle uitharding, wat resulteert in efficiënte projectuitvoeringen. Deze vloeren bieden niet alleen een indrukwekkende sterkte, maar zijn tevens bestand tegen een scala aan chemische stoffen, waardoor ze bestand zijn tegen mogelijke morsingen of verontreinigingen.

Daarnaast zijn MMA vloeren veelzijdig inzetbaar, zowel binnen als buiten, waardoor ze voldoen aan de eisen van galerij ruimtes die aan verschillende weersomstandigheden worden blootgesteld. Met hun robuuste karakter en aanpasbaarheid vormen MMA vloeren de ideale basis voor een galerijvloer die zowel duurzaam als functioneel is.

Nieuwe galerijvloer of galerijvloer renovatie?

Bij ICM Projects bieden we zowel de installatie van nieuwe galerijvloeren als renovatie services aan. Als de huidige galerijvloer nog in goede staat is, kunnen we deze professioneel renoveren door middel van het aanbrengen van een duurzame vloercoating.

Wil je liever een compleet nieuwe galerijvloer aan laten leggen? Dan staan we klaar om een oplossing op maat te bieden. Vraag direct een offerte aan om een indicatie te krijgen van de kosten voor jouw nieuwe galerijvloer of galerijvloer renovatie.

Galerij vloer laten leggen door ICM Projects

Met jarenlange ervaring en een team van vakbekwame professionals staat ICM Projects garant voor hoogwaardige galerijvloeren die voldoen aan de hoogste normen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

Wat kost het laten leggen van een nieuwe galerijvloer?

De kosten voor het laten leggen van een nieuwe galerijvloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type vloer, de oppervlakte en eventuele specifieke eisen. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige offerte op maat.

Wat kost een galerijvloer renovatie?

De kosten voor een galerijvloer renovatie zijn afhankelijk van de huidige staat van de vloer, het gekozen renovatieproces en eventuele extra opties. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave.

Hoelang duurt het aanleggen van een galerij vloer?

De duur van het aanleggen van een galerijvloer kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de grootte van het project en het type vloer dat wordt geïnstalleerd. We streven ernaar om efficiënt te werken en minimale verstoring te veroorzaken.

OVER DE AUTEUR

Joost van Hulst
Joost van HulstCEO

De aanschaf van een bedrijfsvloer gaat niet over één nacht ijs. Een goede vloer is pas de basis voor hoge werkprestaties als jij en je collega’s er optimaal in functioneren. Om die simpele reden zorgt CEO Joost van Hulst er iedere dag voor dat elk project soepeltjes verloopt. We gaan tot de bodem voor onze opdrachtgevers. Van administratiekantoor tot ziekenhuis. Ready to perform? The floor is yours.

Lets Connect
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Lets Connect
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Back 2 top