VLOEREN MEESTER

Als Vloerenmeester bij ICM Projects heb je een enorme hoeveelheid vakkennis & ervaring betreft het stofferen van vloeren. Of te wel je bent een echte rot in het vak. Maar dat niet alleen, het is namelijk belangrijk dat je die kennis graag over wil brengen op anderen. Als Vloerenmeester werk je zelf mee, maar ben je het grootste gedeelte van je tijd bezig met het opleiden van de jongens op de vloer. Daarnaast kan jouw kennis ook worden ingezet bij projecten door de kwaliteit te controleren en het doen van vooropnames.

VLOER JIJ ONS MET JOUW SKILLS!?

 • Wat bieden wij jou?

  We zijn aangesloten bij de cao Detailhandel in de sector Wonen. We wijken positief af van de cao norm. Dit doen we bewust omdat we geloven in; ‘wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen’. Naast het delen vinden we een fijne werksfeer ontzettend belangrijk. ICM Projects staat voor I Celebrate My Projects. Dat houdt in dat we van ieder project een feestje maken! Het vieren van successen is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Zo hebben we te gekke personeelsbijeenkomsten door het jaar heen en sluiten we iedere week af met onze legendarische vrijdagmiddagborrel ;)

  Ook bieden we je door middel van de verschillende groeigesprekken die we jaarlijks voeren de mogelijkheid om jezelf zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. We houden namelijk niet van stilstaan en willen samen blijven groeien. Ook staat er een te gekke bedrijfsbus voor je klaar mét tankpas.

  We zijn ons ervan bewust dat je alleen op je best kunt presteren als je lekker in je vel zit. Het is belangrijk om je lichaam en geest gezond te houden. Je verricht namelijk zwaar, fysiek werk. Hier zijn we dan ook extra alert op. We belonen je met twee extra vakantiedagen als je een jaar lang niet ziek bent en helpen je om dat te kunnen bereiken.

 • Wie ben jij?

  Omdat je veel samenwerkt met de jongens op de vloer is het belangrijk dat je sociaal bent en vooral veel geduld hebt om hen het vak op een juiste manier te leren zodat ook zij verder kunnen groeien. Om je kennis over te kunnen brengen is passie & liefde voor het vak een pré. Je bent van nature perfectionistisch en verwacht dit ook van de mensen met wie je samenwerkt, je wil alleen vakwerk afleveren. Om die super vette bedrijsbus te kunnen besturen dien je in het bezit te moeten zijn van een rijbewijs-B.

 • Kerntaken

  • Opleiden van uitvoerend personeel
  • Vooropnames doen
  • Begeleiden van werkzaamheden op de vloer

 • Algemene informatie

  • ICM Projects is onderdeel van MBSF-holding waar organisaties zoals VloerenBaas, De Vloeren Dokters, KeukenBazen, GordijnenBaas en Texbaas ook onder vallen.
  • We werken veel samen met vaste klanten.
  • We zijn gevestigd in Veldhoven, maar voeren klussen uit door heel Nederland.

LET'S CELEBRATE PROJECTS TOGETHER!

Do you wanna celebrate projects with us? Solliciteer dan direct! We nodigen je graag uit voor een goeie kop koffie en een fijn gesprek. Tot snel!

Solliciteer direct!
Back 2 top