stoffeerder Fulltime Veldhoven

Vloer jij ons met jouw skills!?

Als stoffeerder bij ICM Projects ben je het visitekaartje van de zaak. Jij kan de opdrachtgever blij maken en bent voor ons dus onmisbaar!
Het leggen van vloeren is voor jou net zo gemakkelijk als het zetten van koffie; het gaat vanzelf. Of het nu een visgraatmotief, Hongaarse punt of een tapijttegel is, je verstaat het vak als geen ander. Of misschien heb je juist niet zo veel ervaring in het vak maar heb je passie voor vloeren en wil je leren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We brengen je ongeacht je ervaring (een diploma is absoluut geen must) de juiste technieken bij middels ons opleidingstraject om een vaste kracht binnen het ICM team te worden. We hechten namelijk veel waarde aan het zijn van een team waarmee we van ieder project een feestje kunnen maken.

 • Wat bieden wij jou?

  We zijn aangesloten bij de cao Detailhandel in de sector Wonen. We wijken positief af van de cao norm. Dit doen we bewust omdat we geloven in; ‘wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen’. Naast het delen vinden we een fijne werksfeer ontzettend belangrijk. ICM Projects staat voor I Celebrate My Projects. Dat houdt in dat we van ieder project een feestje maken! Het vieren van successen is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Zo hebben we te gekke personeelsbijeenkomsten door het jaar heen en sluiten we iedere week af met onze legendarische vrijdagmiddagborrel ;)

  Ook bieden we je door middel van de verschillende groeigesprekken die we jaarlijks voeren de mogelijkheid om jezelf zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen. We houden namelijk niet van stilstaan en willen samen blijven groeien. Zodra je zelfstandig te werk kan gaan, staat er een te gekke bedrijfsbus voor je klaar mét tankpas.

  We zijn ons ervan bewust dat jij alleen op je best kunt presteren als je lekker in je vel zit. Het is belangrijk om je lichaam en geest gezond te houden. Je verricht namelijk zwaar, fysiek werk. Hier zijn we dan ook extra alert op. We belonen de mensen met twee extra vakantiedagen als je een jaar lang niet ziek bent en helpen je om dat te kunnen bereiken.

 • Wie ben jij?

  Omdat we veel samenwerken is het fijn als je sociaal aangelegd bent en makkelijk in de omgang bent. Ervaring is geen pré, maar passie voor het vak wel. Alleen dan kun je ergens 100% voor gaan en dat verwachten we ook van je. Je wilt namelijk altijd vakwerk afleveren, met minder neem je geen genoegen. Omdat die super vette bedrijfsbus op je staat te wachten moet je wel beschikken over een rijbewijs-B.

  Een 9 tot 5 mentaliteit kennen we hier niet. We willen altijd vakwerk afleveren en daarvoor dien je altijd een stapje extra te willen doen. Ook nemen we geen genoegen met een 5,5, we gaan altijd voor die 10! Tot slot; wees geen vrijmibo skipper. We merken hoe belangrijk het is om de week waarin we samen hard hebben gewerkt ook samen op een gezellige manier af te sluiten. Die ontlading is nodig om op maandag weer met frisse energie aan de slag te kunnen gaan.

 • Algemene informatie

  • ICM Projects is onderdeel van MBSF-holding waar organisaties zoals VloerenBaas, De Vloeren Dokters, KeukenBazen, GordijnenBaas en Texbaas ook onder vallen.
  • We werken veel samen met vaste klanten.
  • We zijn gevestigd in Veldhoven, maar voeren klussen uit door heel Nederland.

Let's celebrate projects together!

Do you wanna celebrate projects with us? Solliciteer dan direct! We nodigen je graag uit voor een goeie kop koffie en een fijn gesprek. Tot snel!

Solliciteer direct!
Back 2 top