How we work

ICM Projects kijkt verder dan wat je vraagt. Wij kijken naar wat je nodig hebt. Zonder beren op de weg, maar wel met voetjes op de vloer. Verwacht van ons een helder advies. Vakkundige montage met kwaliteitscontrole. Onderhoud voor optimaal gebruik. Zo investeer je in een vloer die voor jouw organisatie werkt. Nu en straks.

Van advies tot onderhoud met I-C-M

ICM Projects helpt je met een sterke totaaloplossing voor je bedrijfsvloer. Zodat jij de vloer aan kunt vegen met je zorgen.

  • Ideation

    De ene vloer is de andere niet. Bespreek je wensen met ons, voor een helder advies op maat. We komen graag kijken om je te verrassen met onze ideeën. Bij ons geen advies op een blaadje, maar een Plan van Aanpak tot in de puntjes.

  • Composition

    Is de keuze gemaakt, dan monteren wij de vloer met precisie. Indien nodig egaliseren, herstellen of vervangen we de ondervloer om die 100% vlak te krijgen. Vervolgens installeren we je bedrijfsvloer alsof het onze eigen vloer is.

  • Maintenance

    Maak je bedrijfsvloer nog duurzamer met goed onderhoud. Wij adviseren je daarin, maar je kunt het ons ook laten verzorgen. Met een onderhoudscontract kun je ons bovendien 24/7 oproepen als er iets mis is met je vloer

Vergadertafel - ICM Projects

Explore the floor with us

Plan nu een afspraak met ons voor vrijblijvend advies over je bedrijfsvloer. Wij komen graag langs om onze ideeën met je te delen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Nog niet beschikbaar

ICM werkt momenteel hard aan deze website om u goed van dienst te kunnen zijn. Wij gaan diverse veelgestelde vragen analyseren en proberen zo spoedig mogelijk hier meer informatie over te geven. Excuses voor het ongemak en bij voorbaat dank.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op!

Contact opnemen
Back 2 top