JUNIOR FINANCE CONTROLLER

Wij zoeken jou!

Wil jij je verder ontwikkelen binnen Finance & Control en onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Jij bent verantwoordelijk voor de financiële afhandelingen binnen MBSF Holding, het moederbedrijf van onder andere VloerenBaas ICM Projects en De Vloeren Dokters.

 • WAT HOUDT JE ROL PRECIES IN?

  Doordat we een jonge en explosief groeiende organisatie zijn, heb je een veelzijdig en breed takenpakket. Je bent eindverantwoordelijke voor de administraties van 5 werkmaatschappijen. Je houdt je onder andere bezig met de debiteuren, crediteuren en projectadministratie. Je zorgt ervoor dat de administraties en financiële boekingen correct worden gedaan en voert de betalingen uit. Je kijkt je constant naar mogelijkheden tot verbeteringen. Deze werk je samen met jouw team uit en voer je organisatie breed door.
  Daarnaast ben je het aanspreekpunt van het MT. Je rapporteert wekelijks, duikt in de cijfers en kijkt waar ruimte is voor groei en verbetering. Je bent een kei met Excel en vindt het interessant om jezelf verder te ontwikkelen in andere rapportage tools zoals bijvoorbeeld PowerBI. Geen dag is hetzelfde en hebt veel afwisseling in je rol.

 • Wat verwachten we van jou?

  · Je hebt aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  · Een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting;
  · Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en communicatief sterk;
  · Je bent een tovenaar met Excel;
  · Bekend met administratieve werkzaamheden en BTW-wetgeving;
  · Je bent fulltime beschikbaar (32 uur bespreekbaar).

 • Wat kun je van ons verwachten?

  · Een functie met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf elke dag weer te ontwikkelen;
  · Een prima concurrerend salaris;
  · Fijne werksfeer, die wordt beloond met bijna wekelijks de VRIJMIBO;
  · Een mooie kans om jezelf uit te dagen en daarmee verder te kunnen ontwikkelen;
  · Bijna onbeperkte doorgroeimogelijkheden in een jong gezond bedrijf;
  · Een laptop van de zaak;
  · 25 vakantiedagen en pensioenopbouw.

 • Wie zijn wij?

  MBSF Holding is de overkoepelende organisatie waar meerdere bedrijven onder hangen zoals WoningBaas, VloerenBaas, InspectieBaas, ICM Projects, De Vloeren Dokters etc. We zijn uitgegroeid tot ruim 50 medewerkers die met veel passie en liefde hun vak uitoefenen. We maken de mooiste vloeren op kleine en grote schaal, we verkopen keukens, raamdecoratie maar ook voor het beste texwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Alles onder 1 dak om jouw droomhuis te realiseren! We zijn een jonge club mensen die samen hard aan de weg timmeren om heel Nederland te veroveren. We vieren onze successen en dit is een groot onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Let's celebrate projects together!

Do you wanna celebrate projects with us? Solliciteer dan direct! We nodigen je graag uit voor een goeie kop koffie en een fijn gesprek. Tot snel!

Back 2 top